La nostra empresa fou creada el 1969 amb l’objectiu de comercialitzar amb la fruita fresca de la zona. Durant aquests anys ha ampliat el seu teixit productiu en:

  • Una major extensió de les zones productores, ja que tenim finques en municipis de Lleida, Tarragona i Osca.
  • Una producció pròpia amb gran diversitat de fruita fresca.
  • Dues centrals de manipulació i envasatge (a Alcarràs i Albesa) amb un processament de fins 45 tones per hora.
  • Una capacitat d’emmagatzematge en fred de 15.000 tones, amb la tecnologia més avançada per tal de garantir una conservació i un manteniment òptims de les qualitats del producte a mitjà i llarg termini.

Com a resultat hem obtingut una significativa presència en l’àmbit internacional avalada per les nostres marques: PAULA, ZESCINCA i PEROTY.

Les nostres finques i les dels nostres agricultors associats, estan situades en zones afavorides per les condicions climatològiques. Gràcies a això obtenim una producció primerenca d’alta qualitat.

Utilitzem tècniques de producció respectuoses amb  la salut humana i el medi ambient. Tant és així, que prioritzem l’ús de sistemes alternatius a l’excés de productes químics, com el control biològic de plagues, els paranys massius i les feromones de confusió sexual.

La recollida del producte del camp es du a terme de manera especialitzada per personal qualificat. Això ens  permet fer-ne un seguiment minuciós de traçabilitat, des del camp fins que el producte arriba en mans del consumidor.

També comptem amb els certificats de Global GAP.

® 2012 Viyefruit SL, All Rigts Reserved | Aviso legal |